Pogosta vprašanja

ALI JE POŠTNINA VKLJUČENA V CENO?


Poštnina ni vključena v ceno, razen če je z morebitnimi aktualnimi akcijami določeno drugače. Strošek poštnine najdete med splošnimi pogoji.


KAKO SO IZDELKI ZAPAKIRANI?


Izdelki so zapakirani v originalni embalaži. Embalaža, ki jo uporabljamo za dostavo, pa je primerna za pošiljanje tovrstnih izdelkov.


KJE SI LAHKO IZDELKE POGLEDAM V ŽIVO?


Fizično si lahko ogledate in preizkusite izdelke na naslovu Poženelova ulica 7, 3270 LAŠKO, vendar zaradi razgibanega delovnika prosimo, da se na ogled predčasno najavite preko telefonske številke oziroma e-maila.


V KOLIKO DNEH PREJMEM IZDELEK?


Izdelke prejmete v roku 2-14 delovnih dneh oziroma, če izdelek trenutno ni na voljo vas o tem obvestimo preko telefona oziroma e-maila.


KAJ, ČE IZDELKE POTREBUJEM ISTI ALI NASLEDNJI DAN?


Da bi kar najbolj ugodili vašim željam, se trudimo, da je čim več izdelkov na zalogi. Če izdelek nujno potrebujete, nas kontaktirajte in naredili bomo vse, da ga pravočasno dobite, če bo to le mogoče.


KJE LAHKO IZDELKE OSEBNO PREVZAMEM?


Naročene izdelke lahko po predhodnem dogovoru prevzamete na našem naslovu – Poženelova ulica 7, 3270 LAŠKO. Za dogovor nam pišite na: info@directadrenaline.com ali nas pokličite na telefonsko številko +386 31 560 139.


KAKO NAJAMEM SKIBIKE?


Kontaktirajte nas na info@directadrenaline.com ali telefonsko številko +386 31 560 139.
Možen najem tudi preko spleta, poštnino plača kupec.


KOLIKO ZNAŠA NAJEM SKIBIKE?


Dnevni najem – 25EUR
Tedenski najem – 120EUR

Kavcija znaša 50EUR, ki je povrnjena ob vrnitvi izdelka, ki je v enakem stanju kakršen je bil ob prevzemu.


NUDITE SERVIS ?


Da, nudimo letni servis in vzdrževanje skibike-ov, premontažo mountainbike/skibike Sledgehammer kita, servis padal, skirojev in kajtov. Kontaktirajte nas po e-pošti ali telefonski številki.